onsdag 22 augusti 2007

Hemmajobb

Igår började M och S skolan igen så det är bara jag och L hemma om dagarna. Igår kändes det tomt hela dagen, men idag har vi börjat vänja oss.
L och jag har haft en jobbardag hemma. Brödet började ta slut igen. Med två hungriga tonåringar i huset känns det ibland som om jag har varit en brödmaskin i ett föregående liv (ler). Brödbaket resulterade i 8 rågkakor och ett oräknat antal frallor. Se bildbevis:


När ugnen ändå var varm passade jag på att göra ströbröd. Sparar alla gamla brödkanter i en påse i frysen. När påsen är full eller ströbrödet är slut torkar jag kanterna i ugnen. Sen mixar jag dom till smulor.

Vi har även sytt, idag blev det en ny saftduk av S gamla t utslitna nattlinne. Nu kommer jag bli glad varje gång jag kokar saft. Se bild: Sen tyckte L å det bestämdaste att hennes nya fina båt skulle få vara med på bild på mammas blogg, här kommer den:



Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...