måndag 13 augusti 2007

NEEEJ tandläkaren

Jag har tandläkarskräck med stort T, jag föder hellre barn en gång om dagen resten av mitt liv än går en gång till tandläkaren. Är så himla rädd att innan lagning av hål så får jag lugnande tablettter. Men innan undersökningar får jag klara mig själv. Idag skulle jag iväg på vad jag trodde en liten koll av en provisorisk lagning som gjordes för ett bra tag sedan. Hon kollar upp den med jämna mellanrum. För egentligen vill hon göra en rotfyllning, vilket jag har gjort en gång och totalvägrar. Då hjälper inte ens alla lugnande tabletter i hela världen - det gör jag aldrig om. Då drar jag hellre ut tanden! Det gjorde jag förra året med en annan tand som också skulle rotfyllas. Men det blev inte bara en koll, utan hela undersökningen, borttagning av tandsten och lagning av en gammal fyllning som hade spruckit. Fy! Ska tillbaka igen om en vecka och laga ett hål och en gammal fyllning till. Har redan ångest för det!
Något som var trevligare att gå på var M:s fotbollsmatch. Visserligen förlorade dom med 5 - 2, men det var kul att se ändå.
När L och jag var ute i trädgården hittade L en snigel som någon hade klivit på. Snigeln levde och kröp fram ,men skalet var helt trasigt. Den kröp på uppfarten, men L lekte snigelambulans och flyttade den in under en buske. Där kunde den leta reda på sin snigelmamma och sin snigelpappa tyckte hon.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...