fredag 10 augusti 2007

Äntligen

Äntligen har jag jobbat klart för denna gången. Jobbade för femte kvällen idag. Jobbade med S och det är lika roligt varje gång. Idag bjöd hon på mat. Vi åkte till ett nytt ställe som hade världens godaste baguetter.
S kom hem från sin kompis C. Dom hade sovit i tält i C:s trädgård. Först hade det varit jättevarmt och sen blev det jättekallt så så mycket sova hade det inte blivit.
Läste i en föräldratidningen om en nybliven tvåbarnsmamma som sa att det inte var något jobbigt att ha två barn alls. Det var bara det att hennes två-åring var på dagis varje dag mellan klockan 8 - 16. Jag kan absolut inte förstå hur man kan välja att ha sitt barn på dagis när man är hemma med ett "nytt"barn. När barnen börjar komma upp i 5 - 6 år då kan jag förstå att dom kanske behöver komma iväg och träffa kompisar. Men då kan dom ju gå på kyrkis så dagis är helt onödigt i mina ögon i alla fall när man är mammaledig!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...