torsdag 16 augusti 2007

Pingis och syhörna

Det har regnat idag med. Börjar tröttna på att kidsen alltid sitter framför datorn eller TV:n. Tror nästan att dom ska växa fast i stolarna! Letade fram vårat gamla pingisnät, gamla racketar och en pingisboll. Sen satte vi fast nätet i två stolar över köksbordet. Alla kidsen och jag spelade sen pingis hela förmiddagen. M har gått på pingiskola en termin så han är bra. Fast idag skulle han styla hela tiden så jag vann över honom. Sen var han ett hjärta och lät L vinna över sig också. Vilket gjorde att jag vann, S blev tvåa, L trea och M sist.

En annna sak som jag också har tröttnat på är att varje gång vi handlar så får jag köpa en papperskasse till. Har sk shopexpress kassar i två olika affärer, men dom räcker aldrig när vi storhandlar. Vill inte ta med konkurentens kasse när jag handlar. Vilket gör att jag får köpa till en eller två papperskassar varje gång. Är för snäl för att köpa flera shopexpresskassar i affären. Så idag har jag även ägnat mig åt sömmnad. Min gamla utslitna jeanskjol och S gamla utslitna jeans blev offrade. Resultatet blev en tygkasse modell papperskasse. Se bild:



Tyvärr blev den alldeles för sladdrig men jag funderar på att köpa viselin och stärka den med. L hjälpte mig att sy, hon var pedaltryckare!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...