onsdag 5 september 2007

Dagis

Idag var det min tur att skola in L på dagis. Eftersom det är mest maken som vill att hon ska vara där så har jag haft taggarna utåt hela tiden. Jag har nästan fått allergiska utslag om någon har sagt dagis! Först i början var hon lite mammig. Men så fick hon syn på sin kompis N som satt och målade och då ville L också göra det. Hon målade en pinne i favoritfärgen lila. Sen var det dags att gå ut. Alla trampbilarna var upptagna så L gick runt som en osalig ande tills en av bilarna äntligen blev ledig. Då kom N som hade lekt i sandlådan och tjejerna körde runt med varandra. En liten kille hög tag i mig och ville att jag skulle köpa glass av honom i kiosken. Många kottglassar blev det! Innan dom andra barnen skulle äta lunch fick vi gå hem. Men på fredag ska L få stanna kvar över lunchen.
Har ängnat eftermiddagen åt att tvätta fönster och byta gardiner. Har även tagit in alla dynor från uteplatsen. Tycker att det känns mer och mer som höst i luften.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...