måndag 24 september 2007

Motorkvitter och dagisfoto

Motorn på bilen kvittrar fortfarande. Men nu har maken kommit på att det kan vara vattenpumpen som behöver bytas. Det läcker nämligen lite vatten från bilen. Mycket riktigt när han läste i instruktionsboken så stod det att om vattenpumpen behöver bytas kan det komma ett "kvittrande" ljud från motorn. 620 kronor kostar en ny vattenpump. Jobbet kan ju maken tack och lov göra själv.
Det var dags för fotografering på dagis. Vi skulle komma dit en timme tidigare än vanligt. Så L var extra trött imorse vid lämningen. Vilket gjorde att hon var extra mammig. Hon gömde sig bakom mig och skulle inte visa sig för fröknarna. När jag sa hejdå snyftade hon lite. Men så fick hon syn på sin kompis N och då verkade det som om det gick över.Men när jag hämtade henne sen så sa den ena fröken att L hade gömt sig under en soffa och dom hade inte kunnat hitta henne. Vad det berodde på visste dom inte men dom trodde att det var för att det var fotografering så allt hade varit annorlunda. Det hade varit barn och fröknar överallt som bara hade sprungit runt.
Jobbade kvällen. Gick bra. Hade lite katetrar som det var stopp i och som vi fick byta.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...