torsdag 13 september 2007

Motorkvitter

Jobbade kvällen och maken var på föräldramöte i M:s klass så mormor och morfar/ mamma och pappa fick vara barn/tonårsvakt. Kvällen var lugn. Ett par telefonsamtal och två besök. Jobbade med en tjej från uthyrningsföretaget som är min konkurrent Jag var redan bokad för det ena området och kan ju inte jobba själv. Eller jag hade kunnat gjort det ikväll eftersom det var så lugnt, men vissa kvällar hinner man knappt varken kissa eller äta. Men vi ska vara två på kvällarna för att kunna suporta varandra.
Föräldramötet hade handlat mycket om det kommande gymnasievalet. Stackars M har ingen aning om vad han vill bli när han blir "stor" så han vet inte vad han ska söka för linje.
Vi har bara en bil så det blev mycket åka fram och tillbaka idag. Jag fick åka och hämta maken på jobbet, han skjutsade mig direkt till mitt jobb. Sen åkte han hem, till föräldramötet, sen hem igen och sen in till stan och hämtade mig på jobbet. Motorn på bilen har "kvittrat" ett tag. När maken kom hem efter föräldramötet hade han kollat upp vad det kunde vara. Det var en styrled som var skev och behövde bytas. En ny styrled kostar ca 600 kronor och tack och lov är maken rätt så händig med bilar och kan sköta själva bytet själv. Annars hade jobbet kosta massor med.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...