måndag 17 september 2007

Tomater

Tomatplantorna i trädgården hade frysit så dom var alldeles svartgrön mosiga. Tomaterna är fortfarande gröna och dom hade klarat sig. Så jag plockade av alla tomater och la på en plåt i pannrummet. Jag hoppas att dom ska mogna klart där. Gurkan är i en drivbänk så den hade klarat av kylan. Har plockat in några få gurkor som vi har ätit upp. Men det finns fortfarande flera stycken kvar som ännu inte är mogna.
L var på dagis. När vi kom dit imorse stod alla småttingarna från småbarnsavdelningen precis innanför ytterdörren och väntade på att få gå ut. L blev helt stel av skräck. Synen av en hel hög med högljudda barn blev för mycket för stackars lilla L. Jag fick trycka in henne genom dörrren. När alla småbarn hade kommit ut återhämtade hon sig och började leka med N som vanligt. Fast hon hade knappt ätit maten och ändå var det spaghetti och köttfärssås som hon brukar tycka om.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...