måndag 1 oktober 2007

Kanelbullar

Jag gillar att baka, jag är faktiskt om jag får säga det själv bra på att baka. Jag bakar praktiskt taget allt vårat matbröd och nästan allt vårat kaffebröd. Men jag har haft väldigt svårt med kanelbullar. Så fort som bullarna har tagit slut har jag fått leja bort bakningen till min mamma eller svärmor. Men för ett tag sedan fick S för sig att hon skulle baka bullar - och hon lyckades. Då tänkte jag att det vore väl själva den om min dotter kan baka bullar men inte jag. Så jag provade och dom blev faktiskt bra och goda. Så idag provade jag igen samma resultat - både bra och goda. Förut har dom blivit stenhårda och både mamma, svärmor och alla andra som har hört talas om mina bullar har kommit med goda råd om vad jag kan ha gjort för fel. Men nu kan jag baka bullar med så nu behöver jag inga mer goda råd, tack!
Har även ägnat dagen åt att sälja saker via blocket. 200 kronor + mer plats i förrådet blev resultatet. På väderfronten har det regnat mest hela dagen så det blev inget måla idag heller. Börjar tro att det lilla som är kvar på huset kommer att få vara kvar till i vår. Jag är så trött på alla nästan färdiga projekt i detta huset. Är det inte pengarna som tar slut så är det orken eller tidsbrist. Dom två sista mest hos maken.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...