tisdag 9 oktober 2007

Krossat mammahjärta

När jag flätade L:s hår innan vi skulle gå till kyrkis så sa hon " hon tycker inte att jag är fin". Jag frågade vem. Hon svarade en på kyrkis. Vem då? Jag vet inte vad hon heter men hon har hårspännen svarade L då. Den enda på kyrkis som har hårspännen är V. Hon, hennes mamma och hennes syster på 10 veckor har alltid märkeskläder på sig. Något som L aldrig har. Tänk att det ska börja redan i 4 års åldern!
När L var på kyrkis gjorde jag julklappar. Vad jag gjorde säger jag inte eftersom min mamma läser det här. Jag vet redan vad jag ska ge till alla. Dom flesta ska få hemgjorda julklappar i år. Tidigt kan tyckas, men jag brukar ha köpt över hälften av alla klapparna redan i augusti så jag tycker att jag är sent ute i år.
S håller på med matteläxa. Hon kommer och frågar mig om hjälp hela tiden. Matte har aldrig varit min starka sida, så för tillfället känner jag mig väldigt inte så värst smart. S är numera blondin. Hon ringde mig och frågade om hon fick tona håret hemma hos A. Jag sa att det fick hon om hon ville det. Dom hade inte hittat någon toning så det blev färgat istället. Hon blev jättefin.
Fick ett ryck av snällhet. Jag har fortfarande inte fått betalt för boken jag sålde på Tradera. Men så kom jag på att jag vill inte sätta in boken till försäljning igen. Då ger jag hellre bort den. Så jag postade den till henne ändå. Förlorade 11 kronor för portot men det får det vara värt.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...