torsdag 18 oktober 2007

Vårrullar

Äntligen sömn. L hostade ingenting natten som var. Dagis ringde och undrade om hon skulle komma imorgon och jag sa ja. Men på kyrkis hade dom varit ute i 2 timmar och det blåste rätt så kallt så jag hoppas att hostan inte kom tillbaka. I och för sig hade jag klätt på L rejält så hon blev inte kall i alla fall. När L var på kyrkis passade jag på att åka och handla mat. Det känns nästan som en lyx att få handla själv utan make och barn. Maken hatar att handla och blir allmänt tjurig. L gillar bara att handla om hon får åka bilvagn. Vilket affären idag inte har. S och M gillar inte heller att handla och slåss nästan om vem som ska slippa.
Gjorde vårrullar till S kalas imorgon och på lördag. Dom ska friteras och enligt lagen om alltings jävlighet så pajade fritösen innan jag ens hann lägga i den första rullen. Så det blev till att fritera dom i en kastrull på spisen. Det gick det med, fast dom blev inte lika gyllenbruna som dom brukar bli.
På förmiddagen ringde det en chef från ett privat vårdföretag i stan. Jag sökte jobb som timanställd där för ett par år sedan, fast det rann ut i sanden. Dom skulle starta upp ett nytt vårdboende i stan och hade brist på sjuksköterskor så hon undrade om jag var intresserad. Jag sa att jag inte vill ha någon fast tjänst men gärna kan gå på timmar. Hon skulle göra ett schema med vakanta kvällar på som jag skulle få första tjing på.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...