fredag 28 december 2007

Brutna skidor

M ringde från Stöten på förmiddagen och sa "jag har brutit någonting, gissa vad?" Eftersom han inte lät ledssen eller så så svarade jag "skidan". Det stämde, jag tyckte att då kan ni inte åka mer så då kan ni ju åka hem nu. Nehej dom skulle hyra skidor. Det var perfekt med snö och gick bra att åka - förutom skidan då.
Jag läste på en blogg att man kunde sy om en t-shirt till trosor och tänkte det skulle jag vilja prova någongång. Idag var den gången. Jag tog en av mina gamla t-shirts och sydde om den till en trosa och en bh-top. Det blev snyggt men jag har inte vågat prova dom ännu så jag vet inte om det funkade på riktigt.
Mailade hon som köpte marsvinen igår och hon svarade idag. Dom mår bra och börjar känna sig hemma hos henne. M är fortfarande lite konstig i magen så hon matar fortfarande honom men Proviva. Jag saknar dom fortfarande så det känns bra att veta att dom har det bra. Jag har inte orkat städa deras bur ännu men idag tog jag tag i det. Det känns så tomt varje gång man kommer in i djurrummet. Tjejernas bur är lite mindre så dom fick "ärva" killarnas bur nu.

L och jag har sett klart på Trolltider. Hon vill bara se Daisy hela tiden det är hennes favorittroll. När dom andra är i bild så börjar hon göra andra saker men så fort Daisy är i bild sitter hon blixtstilla och tittar. Vi har även pusslat alla L:s pussel och det vill inte säga några det!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...