torsdag 10 januari 2008

Barr överallt

Tyckte det var dags att slänga ut julen. Det är skönt att sätta upp julsakerna men lika skönt att ta ner dom igen. Det enda "sorliga" var att jag har haft dubbla belysningar i och med advenstslamporna så när dom blev nerplockade så blev det genast mycket mörkare. Det ihop med att alla snö har smält ute gör att det känns jättemörkt och grått helt plötsligt. I år slog vi på stort och köpte en riktig gran efter att ha haft en plastgran i 17 år. Det blev barr överallt! Inte bara i vardagsrummet där granen stod utan mest blev det på vägen ut ur huset. Granskrutten fastnade i köksdörren så alla barren rasade innanför dörren när jag försökte dra bort granf*n. Jag hittade t o m barr i oboypulvret när jag skulle göra mellis. Jag har en känsla av att det kommer att hittas barr ända fram till midsommar. Det enda som vittnar om att det har varit jul är pepparkakshuset som vi ska spränga en annan dag när alla är hemma. M har innebandy träning ikväll.
När jag gjorde fiskgratäng till kvällsmat så råkade jag slå till tillbringaren med juice, som såklart var nyblandad och full till bredden, så den for i golvet. Så jag kan garantera att idag blev köksgolvet både dammsuget och moppat!
Fick svar från chefen från det privata boendet att det var tråkigt att jag var sjuk. Har för tillfället rejält ont i nedre delen av ryggen så jag är tacksam över mitt beslut även om det innebär att min chans till timjobb minskar på det boendet. Dessutom så kommer jag att få månadslön ett par månader framöver och det har jag inte haft på flera år.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Gjorde eget florsocker. Köpt florsocker kostar 29.80/kilo. Strösocker kostar 15.95/kilo. Florsocker är fint mixat strösocker. Så med kost...