torsdag 6 mars 2008

Trött

M och S går upp själva på mornarna. Men jag vaknar automatiskt klockan 7 och ligger och lyssnar tills jag hör dom. Sen ligger jag och halvsover fram till klockan 8 då både M och S har kommit in i sovrummet och sagt hej då. Efter det fortsätter jag att halvsova tills det är dags för mig och L att gå upp. Måndagar, onsdagar och fredagar är det halv 9. Tisdagar och torsdagar är det tills vi vaknar vid 9 halv 10. När jag jobbar kvällarna så kommer jag oftast inte hem förrens 22.00 - 22.15. Då bloggar jag och gör mig iordning, plockar undan, plockar fram och så vidare innan jag kraschar framför TV:n fram till 23.00 - 23.30. Imorse ringde telefonen kvart i 8, S svarade och jag tänkte "snälla låt det inte vara till mig". Självklart var det till mig, det var chefen på ett av områdena som undrade om jag ville jobba kvällen för dom. Jag skulle redan jobba kvällen så det var min kompis hon letade efter.

2 kommentarer:

Växla ner sa...

har sett att du gör egen youghurt, hur gör du då
trevlig helg

hemmamamman sa...

jag blandar 1 liter mjölk med 1 dl mjölkpulver och värmer det till 85 grader. Sen låter jag det svalna till 45 grader. Blandar i 2 msk yoghurt (måste vara köpt, funkar inte med hemgjord). Virar in det i en handduk och ställer på en värmedyna i 8 timmar.

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...