lördag 31 maj 2008

Äldrevård och vaaarmt

Jag är ljus, så fort jag visar mig i solen blir jag kräftröd. När jag är ute i solen utan något på huvudet blir jag yr och konstig. Dessutom blir jag helkass i magen av värme. Men visst är det skönt när det är sommar, jag flyr ner i källaren med jämna mellanrum. Det tråkiga är när man kommer tillbaka från semestern och är lika vit som innan och alla frågar om man är sjuk, om det regnade varje dag eller om man inte har haft sin semester än. Vi har tagit fram poolen, vi köpte den innan L var född men har inte använt den på ett par år eftersom den tar väldigt stor plats i våran pyttelilla trädgård, den aldrig brukar bli varmare än 15 grader så det tar emot att bada i den. L har premiärbadat. Maken har fått en ide om att han kan värma den med solvärme som han kan bygga av kopparplåt och rör. Fortsättning följer.
Maken har dessutom gjort klart markiserna till sovrummen. Det behövdes verkligen, solen går upp åt den sidan så det blir hett som i hel***e, inte för att jag har varit där men jag tror det. Vi köpte ställningarna begagnade för 500 kronor (jag har skrivit det förut men såna klipp kan nämnas igen) sen köpte vi nytt tyg för 250 kronor. 3 markiser för 750 kronor, snyggt blev det dessutom. Till kvällsmat gjorde vi hemgjord pizza, en favorit som alla i familjen gillar. Den blir till och med godare än köpepizza. Helenkel att göra dessutom. På den ena pizzan hade vi skinka och på den andra ananas och bananpengar.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...