torsdag 28 augusti 2008

Nypon, taxi, läkare och insändare

Min insändare kom in i den lokala tidningen. Den blev en så kallad svara snabbt insändare. Det betyder att alla får gå in och tycka vad dom vill på webben om insändaren. Några av svaren kommer i tidningen imorgon. Hittills är det 36 stycken som har svarat och av dom är 7 stycken negativa och tycker inte alls som jag. Kul att väcka debatt men jag blir så förbannad när dom inte tycker som jag vill.
Jag har varit med S till vårdcentralen idag. Hon är fortfarande yr i huvudet och i måndags och tisdags när hon cyklade till skolan blev hon jätteyr och det kändes som om hon skulle svimma. Hon har varit yr varje dag sen vi var på akuten och träffade läkaren från helvetet. Läkaren idag hittade inget fel på S så vi vet fortfarande inte varför. Dom tog alla möjliga blodprover och gjorde alla möjliga undersökningar, bland annat EKG. När dom tog blodtrycket så tyckte L att dom skulle göra det runt halsen, men det tyckte ingen annan var någon bra idè. När dom gjorde EKG så pratade L så mycket att sköterskan gav henne ett stetoskop så hon skulle lyssna på sitt eget hjärta och vara tyst en stund.

Känns som om jag har drivit taxiverksamhet. Först till vårdcentralen, sen hem och fixa lunch. Skjutsade L till kyrkis, hem, hämtade L, hem, skjutsade M till innebandyträning, hem och klockan 21.00 ska jag hämta M igen. Tur att jag har ledig dag för jag hinner inte jobba.

När L var på kyrkis "snodde" jag några av kommunens nypon. Vi har massor med nyponbuskar som växer precis utanför tomten. Jag gråter nästan när jag ser alla nypon förfaras så jag gör mitt bästa för att använda dom.

3 burkar nyponmos och 6 burkar äppelnypon marmelad blev det. Jag är som jag skrivit förut väldigt lat så det skulle aldrig falla mig in att rensa nyponen. Jag kör dom i hushållsassistenten i äppelmos grejen. Fröna, skalen och noppen kommer ut i ena änden och moset i den andra.S har gjort 8 skinkost pajer att ha till matlåda och mellan skola - träning - mat.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...