söndag 9 november 2008

Fars dag

Maken blev uppvaktad på sängen. Presenterna var flera stycken. Det brukar vara jag som köper en present från alla barn. Så det hade jag gjort även denna gång, en flaska Martini. Maken gillar att dricka Martini men vi har inte haft någon på flera år. Men i år hade även M och S köpt presenter. Trisslott (ingen vinst) biltidningar och strumpor. L hade gjort ett kort på kyrkis och en teckning.Lunch åt vi hos min mamma och pappa. Pappa fick novembers brända mandlar. Extra många som tack för skjutsen hem häromkvällen. Jag gjorde dom blåa denna gång, för att L fick välja färg. Men det som är bra med den blåa färgen är att den färgar av sig på tungan så det finns bevis om någon har varit och nallat. Pappa gillar Suduko så han fick även en toarulle med Suduko. När mamma fick se presenten sa hon "som om han inte sitter tillräckligt länge på toan redan idag". Kanske tur att dom har två toaletter.

Nu föll jag tillbaka i minnet till när jag var liten. Jag kommer ihåg när min lillebror köpte toapapper med pengar på och gav min morfar. Det var så kul att gå på toaletten hos honom då och få torka sig i baken med pengar.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Toalettpappret med pengar på minns jag också,undrar om det finns än..
viken röra med farsdagsplanerna,trots att du verkligen försökte
Kanske maken bjuder dej på en Martini.
AnnH

Hannele på Hisingen sa...

Här får maken sällan uppvaktning, för vi sa alltid till farfar och svärfar på tårta...

Veckans sparade pengar

 1 Gjort rabarberdricka av sista rabarbern ur frysen.  2 Gjorde rabarberpaj på silresterna från nummer 1.  3 Bakat sirapslimpa och apklimpa ...