onsdag 24 december 2008

Annorlunda jul

L grät och skrek hela natten. Jag sov nästan ingenting. Jag gav henne Alvedon och näspray var fjärde timme men det hjälpte ingenting. Imorse ringde jag jourmottagningen det första jag gjorde och vi fick en tid klockan 14.00. 12.00 kom stora tjocka släkten och vi kalasade på julbordet.


Jag är ingen stor fan av julbord. Jag gillar inte potatis, skinka, korv, ägg och köttbullar. Det enda som jag nästan äter är: bruna bönor, lax, sylta och mammas Jansson. Desto mer gillar jag efterrätterna så självklart blev det ett sånt bord också.Ostkaka, ris a la malta, kladdkaka, fruktcocktail, chokladpudding och marängsviss.

Sen åkte maken, S och min pappa till läkaren med L som inte alls ville åka och storskrek innan. En klar öroninflammation och pencillin i 10 dagar.
Ett utan smak den här gången. Pencillin med chokladsmak smakade skit när M och S var små och smakade fortfarande skit när L var liten. Första dosen gick bra och L sa att den smakade gott. En eloge till vården i Sverige. Vi hade tid klockan 14.00, men dom var där lite innan. 14.00 var dom klara hos läkaren och på väg till apoteket. Dom var hemma till halv 3 så vi hann precis dricka kaffe innan Kalle Anka började. Efter Kalle kom jultomten (M) med alla julklappar.

Jag fick både boken Tomtar som jag ville ha och en videokamera. Tack snälla tomten (mamma). L fick ett trumset av M som hon har spelat på flera gånger. Annars har det mesta varit pest idag enligt L. Hon har knappt ätit, förutom 4 portioner ris a la malta. Hon har inte lekt, det var lite kul att öppna julklapparna och när tomten kom.Efter julklapparna så somnade L i mitt knä och där satt vi tills alla hade åkt hem.

Från oss alla till er alla en riktigt god jul.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...