söndag 14 november 2010

Farsdag, fynd och snor

L hittade M och S gamla smurfhits på cd. Jag kom på att jag hade en lp skiva med smurferna kvar sen jag var liten. ner i förrådet och letade rad på skivan. Jag hittade den men råkade slå ner en lavalampa som stod där. Den gick i hundra bitar, det blev vatten på hela förrådsgolvet. Lavan som var i var en stor kletig klump. Vad är lavan i en lavalampa egentligen???
Papporna är firade. Maken fick en flaska glögg, en teckning och presentkort på Dressman. Farfar/svärfar fick en flaska glögg och en påse långpannebröd. Morfar/pappa fick en flaska glögg och en burk med hemgjord snickers. Jag gjorde en prinsesstårta. recept finns här. Mamma läser min blogg och såg att jag ville ha ett rånjärn. Hon hade ett liggandes i etts kåp som hon vunnit en gång och aldrig använt. Det fick jag. Sen fick jag 6 kökshanddukar som jag ska göra om. Till vad får ni veta en annan dag. Jag lånade Textilt återbruk på biblan och fick en idé därifrån. S fick också en idé Hon har sytt nästan hela dagen igår. Vad får ni se en annan dag för hon är inte riktigt färdig. Jag skulle ha kökshanddukar, S tog ett gammalt lakan, en galge och en massa resttyger som vi hade i syrummet. L hade feber imorse och är snorig. M är hostig och snorig så dom fick stanna hemma. Det kanske blir vab imorgon igen. Maken tycker att L är sjuk så mycket att vi skulle behöva gå till läkaren med henne och se om hon har brist på något eller något.

1 kommentar:

Mor Grön sa...

Åh vad kul att du fick ett rånärn när du nu letade efter just det! Tycker det brukar kunna vara tvärtom annars...just när man söker något hittar man det aldrig.

Snickers ska jag prova att göra... men jag undrar även över det du kallas glaskakor? Innehåller de klubbor?

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...