måndag 24 januari 2011

Guiness rekord bok

Idag när dammråttorna skulle platsa i Guiness rekordbok så kapitulerade jag och dammsög. Vad händer då??Den förb***ade j**la sk*tdammsugaren slutar suga! Först ville den inte suga genom munstycket så jag fick gå runt med röret. Men så slutade den att suga genom röret också. Jag vet inte om det var dom extremt stora dammråttorna som täppte igen slangen eller om det är dammsugaren som tackat för sig. Vi har haft den rätt länge så jag skulle tippa på det senare. Förutom att jag har slagits med alla dammråttor och bråttas med dammsugaren så har jag lagt in lite av L:s urvuxna kläder på Blocket. Jag har gjort om lite i köket. Omväxling förnöjer. L märkte vad jag gjort så nu ska jag bara se om maken och S gör det med.Jag har spelat pingis med L. Vi gör om köksbordet till pingisbord när vi vill spela. Inte lika stort som ett vanligt pingisbord men minst lika roligt.
När jag kom ut i morse hade något ritat en glad gubbe på motorhuven av bilen. Det var inte maken (han svor som en bortsbindare när han fick reda på att någon ritat på bilen). Det var inte S eller L. Jag blev jätteglad i alla fall. Recept på semlorna jag gjorde igår finns nu inlagda som recept här.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...