söndag 16 januari 2011

Mer köksterapi och avskedsfika

Nu är det bara timmar kvar tills jag ska skjutsa M till tågstationen och han åker till Norge i 12 - 13 veckor. Hemresedatum är inte bestämt ännu. Fjärilarna i min mage (och övriga familjens magar med) stiger i takt med att timmarna minskar. Ikväll ska vi ha familje biljard tävling alla mot alla för att få vara tillsammans. För flera år sedan köpte jag ett spelbord och gav M och S i gemensam julklapp. Jag köpte det begagnat på min favortishoppingssida Blocket för under 1000 lappen. Det innehåller airhockey, fotboll och biljard. Just nu är det biljard som vi spelar flera gånger/dag. För att mormor, morfar, farmor och farfar ska få träffa M en sista gång på 12/13 veckor så hade vi fika idag. Frysen gapade tom på kaffebröd så jag bakade lite nytt. Havrebollar recept finns här.
Mumsmums recept finns här.
Biskvier recept finns här.Munkar recept finns här.Några av munkarna blev chokladdoppade.
Hela fikafaket blev en fröjd för magen men inte för kilona. Jag har rensat klart allt som går att rensa just nu. L:s rum var det sista och det har jag dragit på tills idag. Nu är det kontoret och syrummet kvar men då måste vi köpa bokhyllor först. Sen är det garage och hobbyrum men det är makens rensställen. M och S rum men dom får dom rensa själva. Troligtvis blir det stå på loppis eftersom det nu är 5 eller 6 kassar utrensat. Hoppas det blir lite mer efter maken, M och S.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Gjorde eget florsocker. Köpt florsocker kostar 29.80/kilo. Strösocker kostar 15.95/kilo. Florsocker är fint mixat strösocker. Så med kost...