Det andra vi bjöd på var Janssons frestelse och omelett (tack mamma), två sorters sill, köttbullar, prinskorvar, lax och såklart ägghalvor.För att piffa till äggen lite så färgade jag dom. Det syntes ju inte eftersom vi skalade dom men fina var dom i alla fall. Till efterrätt blev det citronfromage och jordgubbsfromage med vispgrädde.
Och hemgjort påskgodis. Recept finns här. Sen till kaffet blev det tårtorna som blev över sedan tårtbuffen. Dom har legat i frysen och var precis lika goda som innan nerfrysningen. På kvällen tänkte vi äta rester men det blev det nästan inga. Så vi åt krabban som M och jag köpte på fiskaffären och färska räkor som vi fick av svärmor och svärfar. Vi fick dom för flera dagar sedan, dom har legat i frysen så helt färska var dom ju inte. Sköldisarna fick varsin räka och det gillade dom verkligen. Dom simmade runt med dom och brottade ner dom och höll på.
Och hemgjort påskgodis. Recept finns här. Sen till kaffet blev det tårtorna som blev över sedan tårtbuffen. Dom har legat i frysen och var precis lika goda som innan nerfrysningen. På kvällen tänkte vi äta rester men det blev det nästan inga. Så vi åt krabban som M och jag köpte på fiskaffären och färska räkor som vi fick av svärmor och svärfar. Vi fick dom för flera dagar sedan, dom har legat i frysen så helt färska var dom ju inte. Sköldisarna fick varsin räka och det gillade dom verkligen. Dom simmade runt med dom och brottade ner dom och höll på.
1 kommentar:
hej.
verkar som ni haft en trevlig påsk,fin färg på äggen,jag hade haft de ligandes så,så var och en fick skala sitt egna ägg...
här pt vi på påskafton ägg,sill,tjocka reveben,ost,sallad
Skicka en kommentar