torsdag 15 september 2011

Bloggskadad och bloggfunderingar

Jag har två bloggar. Den här och min receptblogg. På receptbloggen får man betalt/sidklick. Ungefär 200 - 250 kronor/månad beroende på hur aktiv jag varit att skriva brukar jag tjäna där. På den här bloggen tjänar jag ingenting. Här skriver jag bara för det är kul. Den andra bloggen är också kul att skriva men att tjäna lite pengar på den är det som har gjort att jag har två bloggar. Nu ska dom sluta med ersättningen där. Tråkigt eftersom dom pengarna också är välkomna. Oftast har jag använt dom till att betala Tradera med eftersom dom går in på ett Payson konto. Så nu funderar jag på om jag bara ska ha en blogg, den här och skriva mina recept här. Eller om jag ska fortsätta skriva dom på min andra blogg, utan ersättning. Eller om jag ska skriva dom på en helt ny bloggsida där man får ersättning. Vad tycker ni kära läsare? Hur mycket är ersättningen på andra bloggar?
Anna undrar hur länge jag torkar mina rabarberbitar. Jag gör dricka på rabarbern först sen torkar jag resterna så dom är uppblötta och sockrade innan torkning. Om dom ligger ute i solen brukar det ta en vecka ungefär. Inne i källaren tar det över en månad. Igår kväll följde jag med S på ett Facebook köp. Hon köpte 6 dvd filmer för 100 kronor. När jag skulle blogga och föra över bilderna idag såg jag att S tagit kort på sina filmer. Undrar om både hon och jag är bloggskadade? Så fort jag gör något är jag där med kameran och ska ta kort till bloggen. L brukar också säga att hon ska ta kort till bloggen och nu gör alltså S det också. =) Äppelcidervinägern har stått i 6 veckor och idag är den upphälld i en annan skål och ska nu stå tills den har blivit vinäger. Hur länge vet jag inte. Den skulle sluta lukta lim, vilket den fortfarande gör. När den var klar skulle det även finnas en vinägermoder i den, vilket det redan gör. Jag gör föresten egen vitvinsvinäger också. Har jag berättat om det?För ett tag sedan sålde Coop billig färdigkokt julskinka och jag köpte en bit och la i frysen. Jag tänkte göra skinkskivor av den och ha till pålägg och skinkostsås. Ikväll ska vi äta skinkostsås så idag plockade jag fram skärmaskinen och skar skinka. 6 förpackningar blev det. En till idag och 5 till frysen. =)
Ett byte har jag också hunnit med så nu är makens julklapp också fixad. Jag hade ett labyrintspel och lite andra spel och barnböcker
och fick en ölmaskin/draughtmaster. På lördag ska jag på ett byte till. Sen väntar jag på ett annat byte så en julklapp till till L blir klar. Varför köpa julklappar när man kan byta dom? =) Jag som inte hade några klappar klara har nu 5 stycken klara. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...