onsdag 8 februari 2012

Gratis Ikea besök

Jag köpte en pastainsats på Ikea för ett bra tag sedan. Jag skulle ha den till min hembyggda äppelmustpress. Men sen kom jag på att det var bättre att använda en saftmaja. Uppfinnarmaken byggde pressen i somras. Jag hade ingen använding för pastainsatsen så jag lämnade tillbaka den till Ikea, tillsammans med två oanvända kvar i förpackningen väggkonsoler som jag böt till mig. Jag hade inget kvitto kvar eftersom pastainsatsen stått i ett skåp i över 1 år. Väggkonsolerna hade jag ju inte köpt så inget kvitto på dom heller. Jag fick då ett tillgodokvitto att handla andra varor för på Ikea. Jag har inte behövt något så tillgodokvittot har legat i min plånbok sen i somras.
Maken och jag gjorde en kärleksbild av våra händer och förstorade upp kortet. Vi behövde en ram till det. Så jag och S åkte till Ikea idag och köpte en ram och tre kryddburkar (timjan, basilika och koriander) helt gratis på tillgodokvittot. =)Innan Ikea åkte vi till ett byte. Jag köpte sköljmedel och tvättmedel igår på månadshandlingen på Coop. Jag fick en soppåse full med kläder i nästa storlek till L. Jag har redan en stor kartong full men tänkte att det kan vara bra om L blir som S väldigt noga med vad hon har på sig. Av hela soppåsen skrotade vi bara tre plagg. Två polotröjor och ett urtvättat linne. S blev lite avundsjuk och sa att hon aldrig fick så mycket kläder + en massa märkeskläder. =)Bakat vetekakor har jag också gjort. Mums med ost och apelsinmarmelad. =)

1 kommentar:

zwampe sa...

Du har hunnit med mkt du=)

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...