onsdag 30 maj 2012

Veckans in:ut

Veckans in: två bord och en hylla som jag fått till lekstugan. En ficklampa som vi köpt till L som var på läger. Ett hjärtkort jag fick av L (jag hittade det - L hade lagt det på sitt rum för att det inte skulle komma bort, sen glömde hon det). 4 målade stenar och en nyckelring som L gjorde på lägret. En webkamera och två mjölkkannor som jag fick i morsdags present. En skivspelare som jag fått och ska ihop med våran bli en fungerande skivspelare.
In: 13 saker.
Veckans ut: 2 sängar och en inte fungerande fritös till tippen (en massa plankor och annat med men det räknar jag inte). Ett par fotbollsskor och 4 par sommarskor efter L som var för små som jag bytt bort. 16 galgar som jag gett bort. 2 pappkassar med serietidningar (minst 200 stycken men jag räknar det som 2) som jag bytt bort. En parasollfot och ett skoställ som jag bytt bort idag mot kaffepaket och 2 liter yoghurt. En sodastream flaska som vi slängde, den gick inte att få luktfri. En pyamas efter L som hon inte ville ha kvar till Myrorna. En trasig hallmatta som legat innanför källardörren - slängd. L:s första ridstövlar som jag böt till mig slängda, dom var jättetrasiga tyvärr.
Ut: 17 om jag räknar galgarna som en sak.
Skillnad: - 4.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...