onsdag 6 juni 2012

Uppskattningsbrev

För två år sedan när L slutade lekis skrev vi ett uppskattningsbrev och lämnade till L:s lekisfröken och till rektorn på L:s skola. Något som både rektorn och fröken uppskattade väldigt mycket. I år är sista året som L har sin nuvarande fröken och vi kör en favorit i repris och har skrivit ett nytt uppskattningsbrev. Både L och vi har tyckt att båda dom här fröknarna har varit något speciellt utöver det vanliga. Här är uppskattningsbrevet till L:s nuvarande fröken:
Våran dotter L har haft glädjen att ha x som lärare 2010 - 2012. L är ett så kallat språkbarn och har krävt extra mycket uppmärksamhet i vissa situationer. Något som x har klarat av med bravur. L har även behövt extra hjälp med vissa ämnen. ”x” har då ställt upp till 110%. X har ett oändligt tålamod. L är vårat tredje barn så vi har haft en hel del förskolelärare och lärare genom åren och ”x” och även x är dom bästa vi har haft. Hon är en pärla bland lärare och vi hoppas att ni håller hårt i henne. L:S mamma är en riktig hönsmamma som har sprungit till x flera gånger i veckan med många problem, funderingar och frågor. Något som x har klarat galant och alltid med ett leende på läpparna. Under dom här två åren har L känt glädje och förväntan över att få gå till skolan varje dag. Många rosor till x och även till skolan som ställer upp i alla väder.
Med vänliga hälsningar
Det här brevet har vi även gett till rektorn. Vi kommer att sakna dig jättemycket, många kramar.


Vi är även med på den vanliga insamlingen men ville ge något extra. Maken och M har varit på den vanliga månadshandlingen på Coop idag. 1947 kronor! Puh! 3000 kronor mat i juni kommer att skita sig. All studentmat och dricka är då köpt i den summan. Förutom den vanliga maten. Plakatet är gjort med gemensamma krafter av maken och mig så två saker är klara till på att göra listan. Om en vecka slutar L också skolan. Hon ligger fortfarande efter i vissa ämnen som alltså måste vara klara om en vecka så vi kör med hårdkörning hemma i matte och bokstäver. 17 sidor matte och 22 sidor bokstavsbok ska göras på 1 vecka.



Igår innan jobbet var jag på ett skänkes utan byte. Denna gången var det jag som skänkte bort en sak. Ett bord som S haft som soffbord på sitt rum. Han skulle ha det som mixerbord i en musikstudio så vårat gamla bord kanske blir ett bord hos en blivande kändis. =)Vi fick ju två nya bord (för oss) och det ena hamnade i lekstugan och det andra tog S till sitt rum. I söndags kväll gjorde jag tredubbelsats av mitt egenpåhittade recept med biff med bambuskott. 2 2 liters glasslådor till frysen med mat till två söndagar och en som vi åt på kvällen. Sen räckte det till två matlådor till maken och M med. Mina glasögon är rätt nya. Jag har 3 par som jag varvar mellan och alla tre paren har jag vunnit för 49 kronor hos Lensway.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej kan man få receptet på biff med bambuskott? Det är ju så gott! Oj, fick till ett rim : )

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...