onsdag 18 juli 2012

Veckans in:ut

3 veckor sedan sist eftersom vi var på Öland i 1,5 vecka. Kyrkans loppis har öppnat och semestern på Öland ger massor in. Varning!!
Veckans in: Loppisfynd: en ljusstake, en aromalampa, 2 toppar till mig, 3 toppar till L, 2 tekannor, 2 uppläggningsfat, 9 dinousarier till L, 3 konserveringsburkar, 3 mjukisar till L, en juldvd, ett par slalompjäxor och ett par skridskor att växa i till L. Köpt på Öland: 6 bhar till L, en gummibåt till L, en ny handväska till mig, en klänning till mig. Fått gratis: en dvd, ett fondueset, 8 videofilmer, 2 pysselböcker till L, en frisbee och en badboll. Köpt eller bytt: skivspelare, te burk, 3 nya mattor till L:s rum och värmespolar.
In: 58 saker. Ojdå. Dags att börja rensa.
Veckans ut: ett tvställ till loppis, en klänning efter L till loppis, en aromalpampa som jag eldade till soporna, en hamsterbur, en Plutolampa och 2 böcker bortbytta, 2 videofilmer till svärmor och svärfar.
Ut: 9 saker.
Skillnad: + 49 saker.
Jag har en hel del bytes och köpes på gång så nästa vecka hoppas jag det blir -. Men det beror på jag kanske går på loppis igen och då finns risken att det blir + igen. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...