onsdag 8 augusti 2012

Veckans in:ut

Loppis har slutat och det har tagit fart med bytena.
Veckans in: En ny matta till M. M:s, S och makens saker ska inte räknas med in:ut men det var jag som "tvingade" M att byta mattor.
In: 1 sak.
Veckans ut: M:s ena gamla matta slängd. Jag gick på en kurs i porslinsmålning innan barnen. Grejerna har jag kvar i en fiskelåda. Eller hade kvar. Alla vätskorna hade torkat så dom är slängda. Färgerna och redskapen är utlagda på Tradera. Alla 10 - 15 kapsyler är slängda och alla över 50 nålfodral är också slängda. I återvinningen såklart. Fiskelådan fick maken, han blev jätteglad och delade upp sina drag efter kategori. Nu är ju lådan kvar i familjen men vätskorna som jag slängde var 5 till antalet. Bortbytt är: en picnicryggsäck, tre kartonger lågenergilampor (dom var för stora för oss men vi har haft dom kvar jättelänge), tre vinsatser, en påse kattmat (sköldisarna vägrar äta kattmat nu när dom fått smak på räkor), hårfärg, två pysselsatser, två mattor och en form att gjuta plattor med.
Ut: 18 saker. Om jag inte räknar alla kapsyler och nålfodral.
Skillnad: - 17 saker. =) Det tar sig sa han som hade eld i håret. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...