fredag 5 oktober 2012

Fått en julklapp =)

Förra helgen gick L och hennes kompis till byns affär helt själva. Det var första gången för L och hon var stolt som en tupp efteråt. =) Dom plundrade L:s spargris och köpte godis för 10 kronor var. Någon dag senare höll L på och gjorde hemligheter på sitt rum. Efteråt sa hon att hon fixat en julklapp till mig. I onsdags var L ledssen för julklappen var borta. Men så hittade hon den igår och sa att hon ville ge den till mig på en gång så hon hämtade den
Det var en kola som hon köpte på byns affär. Inslagen i ett ritpapper. =) Älskade lilla gullungen. =)
Igår trotsade jag min mage och åkte och hämtade M på hans jobb. Maken har tagit husvagnen för uppställning för vintern i Stöten. På vägen postade jag ett brev med diverse utrensade hårgrejer till en liten tjej som behövdes muntras upp.
Sen åkte jag på ett byte. Jag efterlyste lång matta till hallen. Minst 2,5 meter. Hon ville ha ris för den. Vilket jag hade hemma som jag fått i ett eget byte en gång.
Maken och M vill inte ha någon matta där men jag tycker det kan vara skönt nu när det börjar bli vinter och kallt på golven. Vi hade en  matta som vi fick slänga för den hade torkat ihop. Inte var mattan 2,5 meter inte - den var bara 1,5 meter. Jag tänkte vi skulle rösta om mattans vara eller inte vara när maken kommer hem på söndag. Just nu hänger den ute på altanen på vädring.
Ett byte till har jag klarat av. Eller tre i ett. Hon bodde också i våran lilla by så hon kom hit idag. Dom var nyinflyttade och det var hennes första byte så hon var superglad. =) Jag hade L:s gamla sänghimmel, 4 små brickor gratis från en rampanel och ett av S laptopskins. Jag har försökt sälja dom men ingen ville ha dom. Ett blev sålt bara. Men jag har betalt två Twilight filmer som S ville ha som jag köpt via Tradera och Filmboden så vi byter S och jag med tänkte jag.
Jag fick 3 yoghurt, 2 klubbor och 1 påse apor till L.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...