fredag 19 oktober 2012

Inatt är första gången

L sover borta själv. =( Känns sådär. Tror inte jag kommer sova så värst mycket inatt. Förut har hon sovit på läger två gånger med klassen. Men då var maken med, fast han sov inte i samma rum som L då. Sen har hon sovit hos min mamma och pappa en gång tillsammans med M och S. Inatt är hon också på klassläger. Dom är bara kvar i byn så händer det något så tar det max 5 minuter dit. Vi frågade L om vi skulle vara med och sova men det fick vi absolut inte. Läraren ville ha 2 eller 3 föräldrar med som medhjälpare. Våran ficklampsbrist märktes idag också. Dom skulle ha med en ficklampa och L har en egen. Vi köpte den till förra lägret. Men den var borta. Efter en lång stunds letande hittade vi den - i kartongen med kulbanan. Vi har bara 3 fungerande ficklampor. L:s ficklampa. Den stora som vi hade på strömavbrottet igår. En som är "min" som man vevar upp istället för batteri. Den är också borta. Jag tror den ligger i presentskåpet för där ligger alltid våran stora ficklampa. Men presentskåpet är fullt så det är svårt att se om den är där. Förut hade vi en ficklampa med magnet som satt på elpannan i källaren. Vi ville ha en i källaren med. Den gick också sönder.
Ett byte är gjort. Våran gamla pelletskorg. Hon skulle ha den som lykta på trappen. Väldigt smart. =) Kanske skulle ha behållt den. ;)
Jag fick 3 paket med pasta. Ikväll skulle jag ha jobbat men jag har fortfarande väldigt ont i magen. Springa på toa behöver jag inte göra fullt lika ofta så lite bättre är jag. Men jag har ju ätit dubbeldos Lanzo i snart 4 veckor nu. Sköterskan tyckte jag skulle opereras med nät. Gärna för mig för såhär kan jag ju inte ha det hela livet. =( Jag fick en tid klockan 15.00. Men så ringde sköterskan igen och sa att jourläkaren inte ville träffa mig. Jourläkaren tyckte att jag skulle träffa den läkaren jag träffade sist så jag fick en tid hos henne på tisdag. När jag undrade hur det då blev med min sjukskrivning så kunde läkaren skriva den i efterhand.
På posten kom rengöringspads som jag ska prova åt Imsevimse. Jag letar fortfarande efter sätt att minska på soporna och utgifterna genom att återanvända saker/ skaffa dom i tyg eller andra alternativa material. Tygbindor, menskopp, tygservetter, tygnäsdukar, tygtraser vid rengöring och så vidare. Fler tips mottages tacksamt. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...