lördag 13 oktober 2012

Spindelmyror

Maken har drabbats av överskottsenergi. =) Han far runt som en virvelvind och grejar. =) Jag som mår lite halvkasst idag känner mig som en latoxe.

Han har hyrt en kärra och åkt med saker till tippen. Två grammofoner. Vi hade en som inte gick, sen fick vi en ny som inte heller gick. Tanken var att kombinera dom två till en fungerande - det gick inte så vi köpte en ny begagnad som gick. En vattenbana som jag fick två stycken, den ena var sönder. L:s gamla overall som är bortom lagning. 3 gamla par med skidor och stavar som har varit ute som skänkes jättelänge men ingen ville ha dom. L:s sandlåda som hon aldrig leker i. + en massa annat grejs.
Han har varit till Biltema med L och köpt en ringklocka till L:s cykel. L är stolt som en tupp och går ut till cykeln och lyssnar på plinget med jämna mellanrum. =) Han köpte även en kupevärmare till M:s bil som tack för att vi fick låna den när våran var sönder.
Sen har han varit hos mamma och pappa och hämtat plattor som dom inte ville ha kvar. Vi ska byta plattor, dom vi har idag har vi gjutit själva. Dom flyttar på sig så det känns som att gå på havet när det stormar när man går på dom. M hjälpte till och bar. =) Nu är han och M och lämnar ris från mamma och pappa och våran trädgård (som han också klippt ner idag) på komposten.
Jag har haft ont i bråcket idag och till råga på allt fick jag migrän också. Jag låg på sängen och vilade och L lekte doktor/sjuksköterska med mig. Jag hade 46,4 i temp sa hon. Hon la på mig en filt, jag fick en ispåse och en mössa på huvudet. Hon matade mig med sockervatten och masserade mina fötter. Sen satt hon och läste sagor för mig. =)) Gullungen.
Årets Halloweenpynt är gjort. Jag gillar att pynta men jag gillar inte priserna på köpt pynt så vi försöker göra nytt pynt själva. Kastanjerna har blivit spindlar. Fast dom ser mer ut som myror. Dom med blå och guldiga ben har L gjort. Dom andra gjorde jag.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Gjorde eget florsocker. Köpt florsocker kostar 29.80/kilo. Strösocker kostar 15.95/kilo. Florsocker är fint mixat strösocker. Så med kost...