onsdag 17 oktober 2012

Veckans in:ut

Veckans in: en ringklocka till L:s cykel och en massa platter till trädgården men det tänker jag inte räkna. 6 myrspindlar gjorda till Halloween. 2 täcken och 2 kuddar nästan gratis efter reklampaus.
In: 10 saker.
Veckans ut: Till tippen: 2 grammofoner. En vattenbana. L:s gamla overall som är bortom lagning. 3 gamla par med skidor och stavar som har varit ute som skänkes jättelänge men ingen ville ha dom. L:s sandlåda som hon aldrig leker i. Till Myrorna: en necessär och 2 filmer som L hade dubletter av.
Ut: 13 saker.
Skillnad: - 3 saker.
Det märks att jag inte mår så bra. På både gott och ont när det gäller in/ut. In är rätt så bra eftersom jag inte orkar/kan ge mig ut och handla. Sakerna som ska köpas på ikea till den "nya" kökshyllan är fortfarande inte köpta. Ut är inte lika bra. Efter att L och jag hämtade vinterkläder i källaren hamnade lite urvuxet på bordet i vardagsrummet som nu börjar likna ett loppisbord igen.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...