lördag 30 mars 2013

Påskharar och påskbord

L ville inte påska men hon ville klä ut sig. Påskhare skulle hon vara och absolut inte kärring.
Öronen är köpta på Liseberg och svansen är gjord av en bomullstuss och ett tygband. Sen ansiktsmålade jag henne som en kanin också. Både L och jag har våfflat hår. Jag gjorde på L och maken gjorde på mig.
Halva tjocka släkten (nästan) var här på påskbord. Skinka, sill, köttbullar, prinkorv, omelett, jansson, ägghalvor, bröd, smör och ost var på bordet.  Efterrätt var chokladmoussen som jag fick prova via Smartson. Jag fick en via Kockens facebooksida med.
Sen var det kaffe och tårta. Banan och kolatårta. Jättegod. Lite mer att göra än dom vanliga tårtorna jag brukar slänga ihop. Kommentera för recept.

Påskbordet var också mitt försenade födelsedagskalas så jag fick presenter. En stekpanna i gjutjärn, ett magnetarmband, en mobilsolcellsladdare, en lampa som maken ska göra om till en taklampa, en lysande blomkvist, en tårtkokbok, kaffe, galltvål, pengar och strumpor.
Från oss alla till er alla En riktigt God och Glad Påsk. Antalet kärringar eller gubbar som kommit och påskat - ingen. Antal godis kvar - mycket.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan & Grattis i efterskott!
Jag har kikat runt på din blogg & gillar den skarpt.Många bra tips..Du inspirerar mig mycket !
Vill jättegärna ha receptet på tårtan,verkar kanongod !
Ha de så Jättegott,Kram Caroline

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...