onsdag 20 mars 2013

Veckans in:ut

Jag är igång och rensar så det står härliga till. Det här är sista in:ut som jag kommer att skriva. Jag kommer nu att gå över till att sälja ett visst antal saker/vecka för att finansiera vissa saker. Eftersom jag sålde L:s urvuxna kläder för 800 (gav L 100 så 700 kronor) så kommer det att vara starten på säljrenset. Vi har 3 krediter som vi betalar av lite på varje månad. Så pengarna för försäljningarna kommer i första hand att gå till dom så att våra vanliga pengar kan gå till makens USA resa. Sen har jag en lång lista på saker som jag vill köpa för mina försäljningar. Dom flesta kostar en del. En ny källardörr till exempel. Sen lite energibesparande miljöprylar. Fortsättning följer.

Veckans in: säkerhetsväst och ridhjälm till L som hon fick av mamma och pappa när hon fyllde.

In: 2 saker

Veckans ut: 11 av L:s gamla trosor. 42 av L:s urvuxna kläder sålda. 4 tights, en t-shirt, ett nattlinne och två par byxor bortgivna. 1 film såld på Tradera. 750 spartips för barnfamiljer bok bortmochad.

Ut: 63 saker.

Skillnad: - 61 saker.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...