söndag 25 augusti 2013

Veckans ut

Rensningen av lekstugan för den eventuellt stundande försäljningen fortsätter. Maken har åkt till tippen med massor av skräp. Jag har skrivit det förut och nu skriver jag det igen. Man kan tro att vårat hus svämmar över av saker så mycket ut som det blir varje vecka. Men vi har inte mer saker än medelsvensson. Vi har nog till och med mindre saker eftersom vi inte köper så överdrivet mycket saker. Inte prenumererar på något glassigt månadsmagasin. Inte går på stan och shoppar. Nästan aldrig köper "nya" kläder. Inte samlar på något.

58 Kalle Anka tidningar lagda i återvinningen.

2 frukostskålar som det lossat fliser från slängda. I fliserna samlas bakterier som när man äter kan komma in i kroppen. Sen är det fult med fliser med. Skålarna är blå och laserade så flisan är vit.

En pappkartong slängd i återvinningen.

26 Bamse extra tidningar som låg i lekstugan gett bort.

Ett våffeljärn bytt bort. Jag fick ett belgiskt våffeljärn av M när jag fyllde. Men det visade sig att det inte var ett belgiskt våffeljärn (fast det stod det på hemsidan) utan ett vanligt våffeljärn. Vilket jag redan har ett.

22 olika grejer slängda på tippen. Bland annat en trasig tv, en möglig puff, 3 trasiga bokhyllor och 2 gamla dörrar.

Summa: 109 saker

Puffen, 2 bokhyllor och alla tidningar låg i lekstugan.

2 kommentarer:

Katja sa...

Varför inte ha höns i lekstugan?

PJAK sa...

Om Kalle Anka tidningarna är hela så tar nog barnavdelningen dem. Jag har lämnat kartongvis med serie tidningar till sjukhusets barnavdelning. Man vet ju aldrig om ens egna barn hamnar där. Fast nu är hon för stor men hennes kusiner kan ju hamna där och de vill säkert ha lite och bläddra i. Och vill de det så vill säkert andra barn det också.

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...