tisdag 19 november 2013

Mycket böcker blev det

Årets tv kalender är Barna Hedenhös. Dom läste jag när jag var liten så jag sa till L att oj va roligt i år är Barna Hedenhös julkalender. Vad är det frågade L då? Jag försökte förklara att det var en familj som levde på stenåldern med mamma Knota, pappa Ben och barnen Sten och Flisa. L satt som ett frågetecken så jag tänkte att jag skulle titta på biblan om dom hade några böcker om Barna Hedenhös där.
Det hade dom. =)
Så förutom mina och S 13 reserverade böcker som hade kommit så blev det alltså några till. Mina böcker är en blandning av självläkning (min tro på läkarkåren har minskat drastiskt efter mina två stolpskott till läkare så nu ska jag läka mig själv) och självhushållning i form av odlingar av diverse slag. Det kom med en roman av Elisabet Höglund också. S har nu reserverat resten av sin kurslitteratur som hon behöver ha i år. Smart tjej. =)

1 kommentar:

Esbe sa...

Ja, biblioteket är verkligen bra! Jag har börjat nyttja det lite mer nu. Grymt kul!

Tack för boken som kom igår! Tar väl ett litet tag innan jag kommer igång och läser den. Har så många böcker på kö, men den är bland de som jag vill läsa mest. Så lyckas jag bara avsluta några av alla de andra böckerna så ska jag börja.

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...