lördag 14 december 2013

Glögg-in

För flera år sedan hade vi glögg-in där vi bjöd grannarna på glögg. Man fick komma när man ville under några timmar och dricka glögg, äta pepparkaka och umgås. Med ny glögg gjord så tänkte vi återuppta traditionen igen. Jag som inte tänker längre än näsan räcker bjöd alla på min vänlista på Facebook. Nu är inte den så där jättelång som vissa har men i alla fall över 100 stycken. Jag tänkte att det kommer väl inte så många. Maken blev lite tjurig för det och bjöd ingen. Så rasslade det bara till och flera av mina gamla jobbarkompisar skulle komma. Jättekul. Lite bytarkompisar skulle också komma. Jättekul. Jag kom på att vi inte hade så många glöggmuggar så jag efterlyste och fick flera av en annan gammal jobbarkompis + att jag köpte några via Tradera. Sen tog jag bort lite inbjudningar så inte alla över 100 stycken + respektive skulle komma. Men nu sitter jag här och är lite besviken men ändå rätt nöjd. Ingen av mina gamla jobbarkompisar kom. =( En bytarkompis som jag chattade med häromdagen som skulle komma (hon ska få en massa grejer av mig till sina barn) kom aldrig. =( Jag känner nu inte för att ge henne saker längre eftersom jag fått reda på saker som gör att det känns som om hon inte behöver hjälp med det hon säger att hon behöver hjälp med. Om jag la mina pengar på dom sakerna hon lägger sina på skulle jag inte heller ha råd med mat, kläder och julklappar till mina barn. Men dom som kom hade vi jättetrevligt med. Även fast det blir lite stojigt så man inte känner att man ägnar sig åt alla som man vill göra.
Igår hade L en kompis som sov över för första gången. =) Dom somnade inte förens efter 12. L har pratat om det hela dagen idag och är överlycklig. Dom kallade sig för best friends forever. BFF:s.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...