onsdag 18 december 2013

Veckans sparade pengar

Inte alls många saker gjorda. Pencillinet gör mig illamående och jättetrött så inte många knop blir gjorda här. Jag ligger mest i sängen. Vilket i och för sig också kan vara pengasparande eftersom det inte kostar något att bara ligga där. =)

1 Gjort ny gurkmajonäs.
2 Lagat min handväska som gick sönder i ena bärremmen.

3 Maken har bytt lamphållare på lavalampan som jag böt till mig till L:s rum. Den krävde en stor dyr lampa för att fungera men med nya lamphållaren så behövs bara en liten vanlig glödlampa.

4 Köpt 5 algätare för 50 kronor. Pris i akvarieaffären är ungefär 30 kronor/styck = 150 kronor.

5 Mailat Coop för ungefär en vecka sen att jag inte tänker betala deras kortavgift eftersom jag klippt sönder deras kort. Coop har fortfarande inte svarat så idag kryssade jag i att jag ville spärra mitt kort och inte ha ett nytt. Varför betala kortavgift på 95 kronor när jag inte har kortet kvar? Tummen ner till Coop som inte svarar på mitt mail.

6 Använt tygbindor.

7 Gjorde eget lim och egna etiketter när jag tappade upp våran hemgjorda glögg.

8 Vunnit 5 läppcerat från Naked lips i en tävling hos Ekomorsan. Tack. =) Havtorn och kokos har jag redan och dom är jättegoda. Jag använder inga läppstift längre utan jag använder bara ekologiska läppcerat med smak. Jag har några andra märken också som S köpte åt mig i USA.

9 Samordnat ärenden för att spara bensin.

10 Inte köpt någon färdigmat eller snabbmat.

11 Poppar popcorn på spisen till mys.

12 Gjort brödkuponger som svärfar ska få i julklapp. En kupong = ett bröd/månad.

13 - 30 se listan för 3 veckor sen. Det är sånt vi alltid gör.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...