söndag 13 april 2014

Mer gratisshopping

Maken och M är bortresta över helgen och S var sugen på en mamma, L dag med shopping så vi styrde bilen mot det stora köpcentret på andra sidan stora staden för lite "gratisshopping". Jag behövde nya trosor och bhar och fick ett presentkort på 500 kronor när jag fyllde så en del av dom pengarna gick till det.
Resten gick till L (som vanligt). Hon hade också presentkort på HM på 300 kronor. Sakerna hon köpte var på rea och jag fick förutom resterna på mitt presentkort betala 7 kronor. Ska det också skrivas in i budgeten över snålmånaden? När man handlar på presentkort? Hade jag inte haft presentkorten hade jag inte handlat sakerna. Trosor hade jag sytt av makens gamla skjortor och bharna hade jag lagat ett tag till. L:s kläder behövde hon inte ha och dessutom var det hennes presentkort = hennes pengar så det skulle jag inte ha skrivit ändå. Vi åt lunch på Ikea. Varsin korv med bröd = 15 kronor. Jag köpte även lite saker till S på Glitter. Där hade vi en rabattcheck på 25% så vi fick sakerna billigare.
I fredags kväll var L och hennes kompis på bio. Premiären av Rio 2. Kompisen bjöd L. =) Vi skjutsade bara dit dom och hämtade dom sen.
Huset är nu iordninggjort inför påsken. Påskpyntet är framtaget (och rensat) och riset är klätt. Äppelkvistar från äppelträdet i år igen. Det har redan blomknoppar.
Brödet är bakat till påskbordet. Långpannebröd och sirapslimpa.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...