tisdag 17 juni 2014

Reklampaus - Inoxa

Vi har en dusch i källaren. En rätt så ful dusch som är gjord på plats. Den är täckt med våtrumstapet som vi böt för flera år sen. I duschen är en dörr som går in till bastun. Bastudörren går inte att stänga, den har nog hängt sig eller något. Fast just nu kan vi inte basta ändå eftersom bastun är förvaring för våra loppisgrejer. Maken vill att vi ska byta ut duschrummet mot en duschkabin. Det vore väldigt snyggt men färdiga duschkabiner kostar skjortan. Sen måste hela rummet byggas om eftersom en duschkabin är alldeles för hög för att få plats. På Inoxa säljer dom duschväggar som skulle passa perfekt. Snygga är dom också. Man kan välja mellan flera olika modeller och olika ytfinisch. Blank krom, matt krom och rostfritt. Garantin är hela 15 år.
Företaget säljer även andra saker än duschar. Allt gjort i glas för olika miljöer. Glasräcken. Väldigt fina. Franska balkonger. Så fina att jag vill ha en fransk balkong igen. Vi hade faktiskt en fransk balkong en gång. I vardagsrummet. Nu sitter ett fönster där. Det satt ett fullt stålräcke för balkongen så ingen skulle ramla ut. Inte för att det är så högt (man kunde hoppa ner om man ville). Det räcket sitter hos ena grannen nu som har kvar sin franska balkong. Glasdörrar. Också jättefina. Jag vill ha en glasdörr in till bastun. Entrétak. Vi har ett i plast idag men det syns inte. Ledbelysning och räcken säljer dom också.
Dom har även en flik med skötselråd. Glas till exempel ska tvättas med fönsterputsmedel eller med T-röd vid behov. Trä ska oljas in med jämna mellanrum med träolja eller trävax. Hur ofta beror på om föremålet är ute eller inne.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...