fredag 29 augusti 2014

Hemmafixardag och fikamys

Idag har jag haft en hemmafixardag. Jag har bakat långpannebröd (glömde ta kort).
Jag har gjort ströbröd av brödkanter som jag sparat i frysen.
Jag har pressat mer must av en påse äpplen till. Den här gången blev det bara 3 liter men då fick jag slänga en del äpplen som var ruttna.
Jag har haft min bytarkompis här på fika och byte. Jag hade en tavla, en regnvattentunna och en flaska granskottsirap. Jag fick en påse blomjord, en kartong med "riktiga" ägg och en ram till makens fotografi som vi hittade ihoprullad i makens garderob.
Jag har börjat byta gardiner till höst/vintergardinerna och tvätta fönster. Vardagsrummet gjorde jag idag. Dom fönstren behövde jag inte tvätta eftersom dom är nybytta. För ett tag sen köpte vi en värmepump. En månad sen tror jag det var. Vi beställde också installation av den. Det ringde en snubbe och frågade lite saker och bokade jobbet. Men sen hände inget mer. Förens igår då maken fick en räkning på jobbet i mailen. Ett jobb som alltså ingen varit här och gjort. =( Maken mailade tillbaka och sa att vi tänker ju inte betala för något som inte blivit gjort men än har dom inte svarat.
I tisdags var L och jag till biblioteket. Hon ville inte följa med först men ångrade sig och hittade tre böcker som hon lånade.
På posten kom det två påsar med Vanish som jag fått på deras facebook sida när jag var med i ett spel och tog bort fläckar på kläderna.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...