tisdag 31 mars 2015

Tävling på Bamba.se

Bamba.se har en tävling där 150 bloggare har chans att få en Bambapåse till ett värde av 900 kronor. Bamba säljer leksaker, babyartiklar, inredning och kläder till barn på nätet. Dom har alltid fri frakt. Jag har beställt därifrån ett par gånger och är nöjd. Bra och trevlig kundservice har dom också.
Är du bloggare? Prenumerera på Bambas nyhetsbrev och ha chans att vinna en av 150 Bambapåsar som dom lottar ut till bloggare. Bambapåsen är en goodiebag med ett lekfullt innehåll till ett värde av ca 900 kr (Bambapåsen innehåller fina gåvor från populära varumärken och leverantörer som Teddykompaniet, Brio, Micki, Melissa & Doug, Sophie the Giraffe, Tildas, Carlo Baby, Plasto och Rätt Start). 

Gör så här: Skriv ett inlägg i din blogg och tipsa andra bloggare om Bambas goodiebag-tävling, du skall dessutom länka till Bamba.se fyll sedan i formuläret före den 15/5 och tryck på prenumerera. Enkelt va? Vinnarna utses av vår enhälliga jury baserat på bloggens innehåll och storlek. Samtliga vinnare kontaktas av Bamba under maj månad. Lycka till!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...