söndag 14 juni 2015

Pysslat en klocktavla

När jag var liten åkte min pappa till London en gång. Han köpte då en tavla till mig förställande en London buss gjord av olika klockdelar. Tavlan har ramlat i golvet ett par gånger så ramen har gått sönder. Jag älskar dock tavlan så den har lappats och lagats många gånger. För flera år sen när vi var på Öland köpte S och jag varsin väckarklocka. Min gick sönder efter ett tag så jag fick ta över S. Den har också varit sönder ett tag men jag gillade klockan så det har stått som prydnad på mitt sängbord bredvid den fungerande väckarklockan. Så kom jag på att jag kunde använda väckarklockan som ram eller tittskåp så jag skruvade isär den och plockade bort urverket. Problemet var bara vad jag skulle ha i det? Så kom jag på det pappas London tavla. =) Den var lite för stor och fyrkantig så jag fick klippa lite i den.
Tyvärr glömde jag ta före kort. Nu står den i TV rummet. Vill man göra en själv kan man använda delarna som är i klockan (dom slängde jag).
Dubbel sats frallor är bakade. Jag gjorde en kladdkaka i mikron till lyxfika lördag men det gick inte så jättebra. Bara kanten gick att äta (den var jättegod). Mitten var så hår att man kunde slå ihjäl någon med den. Tur vi inte hade gäster.
Maken pysslar och pysslar han med. Rensat har han också gjort. Jag var smart nog att erbjuda honom det nya sängbordet så han var tvungen att rensa igenom det gamla. =)
Tjejerna har varit på bio gratis (vad annars) och sett Home. Det var dom och 7 till i hela biosalongen. I fredags kväll var S på bio med en kompis och såg Spy (också gratis).

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...