torsdag 29 oktober 2015

Spökpynt pyssel

Jag gillar att pynta. Snart är det Halloween och vi har spökpyntat. Lite nytt pynt är införskaffat (läs gjort). Jag hittade mallarna här.
Jag laminerade bilderna för vi skulle kunna ha dom i flera år. Det är alltså bara papper som jag skrev ut. I skelettet satte vi metallklammrar i armarna och benen för den ska kunna röra sig.
Vi gjorde ögon också. Två av dom satte L på skallen som vi också gjorde. Dom andra sitter på andra fönster och tittar ut på folk som går förbi.
 Vi gjorde även små huvuden av några gamla äpplen som vi hade. Det får man göra några dagar innan så dom hinner torka. Som ögon använde vi russin och som tänder risgryn. Efter att vi skurit till dom droppade jag lite citronsaft på dom så dom ska hålla sig vita. Vi tryckte dit russin i ögonhålorna. Knöt en snöre i skaftet och hängde dom på tork i brödstången i köket i fyra dagar. Sen klistrade vi på hår och hängde dom där vi ville ha dom.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...